Welkom

Helderheid - Samenwerken - Resultaat. AiB is een initiatief van René Diepeveen en helpt organisaties en individuen helderheid te krijgen over wat er ècht speelt tussen mensen. Over wat er nodig is om de samenwerking substantieel te verbeteren en te komen tot ongekende resultaten. 

Teameffectiviteit en Persoonlijk Leiderschap

Teams bij elkaar brengen, onzichtbare barrières zichtbaar maken en beetpakken, zaken persoonlijk maken en betrokkenheid verhogen. Individuele begeleiding naar de essentie: waar liggen kracht en valkuil, wat zijn oorzaken van gedrag, en hoe daarin te groeien.

Telkens weer die omstandigheden en randvoorwaarden verzinnen om een doorbraak te bereiken - creatief, speels, vernieuwend en resultaatgericht.

Wat precies de uitkomst van een dergelijk proces is, staat niet vast, is zelfs onbekend. Het resultaat is dat de essentie naar boven komt waarmee de mensen aan de slag willen en kunnen. 

Training, coaching, consultancy

AiB levert trainingen en coachingstrajecten op maat aan bedrijven. Variërend van individuele begeleiding, tot workshops en meerdaagse trainingen.Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen.